Bázisnet Rendszerház Kft.

BázisNet Rendszerház Kft.

A hátteret mi biztosítjuk!


A BázisNet Rendszerház Kft. 2004 december 13-ai megalakulása óta a hazai alkuszszoftverek piacának meghatározó, stabil lábakon álló szereplője. A cégünk száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, saját fejlesztésű ügyviteli és kalkulációs szoftvereink az alkuszi feladatok teljes szegmensét lefedik.
Termékeinket és szolgáltatásainkat a valós piaci elvárásokhoz szabjuk, partnereink igényeit mindennél fontosabbnak tartjuk. Irányadó fejlesztéseink felhasználóink munkáját szolgálják, tarifálóink pontosak, gyorsak és megbízhatóak, valamint mobil eszközökről is elérhetőek.

 

 


Gyors reagálású ügyfélszolgálattal és webszervizzel, kiforrott betanítási módszertannal, tanácsadással támogatjuk ügyfeleinket. A minden évben megrendezésre kerülő konferenciánkon a legaktuálisabb információkkal szolgáljuk ki a biztosításközvetítőket.

Vállaljuk egyedi igények fejlesztését, valamint más szolgáltatónál található törzsadatok teljes körű átvételét saját rendszerünkbe. A nálunk tárolt információiért felelősséget vállalunk, ügyféladatairól biztonsági mentést készítünk, így nem érheti meglepetés. A tarifált szerződésekért egyedülálló módon garanciát vállalunk, így Ön mindenféle rizikó nélkül kötheti szerződéseit.

Magyar tulajdonosi háttér
Cégünk magyar tulajdonossal és vezetővel rendelkezik, aki napi szinten részt vesz az irányításban és működésünkben.
Több, mint egy évtized tapasztalata
Az informatikai és biztosítási területen több, mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, így szakmailag mindkét területen a maximumot nyújtjuk partnereink számára.
Szakmai háttér
Szakmai hátterünket nem csak a tapasztalat, hanem a továbbképzések is erősítik. Szaktudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig naprakészen szolgáljuk ki ügyfeleinket mind biztosítási, mind informatikai területen egyaránt.
Átlátható rendszer
Rendszereinket alkusz partnereinkkel közösen alakítjuk, hogy a felület felhasználóbarát, átlátható legyen. Arra törekszünk, hogy a partnereink munkáját maximálisan támogassuk.

Feladatunknak tekintjük, hogy olyan ügyviteli és kalkulációs szoftverekkel lássuk el alkusz partnereinket, melyekkel ügyfeleink leghatékonyabb kiszolgálása válik lehetővé!

. . .
BázisNet

Tulajdonosi háttér

Magyarországon az elsők között lépett az alkuszi piacra az informatikai háttér megteremtése érdekében. A BázisNet alapítója már nagyon fiatalon, 1995-ben a Providencia Biztosítónál (később Generali-Providencia, ma Generali Biztosító) helyezkedett el értékesítési területen. Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megye informatikai ellátása tartozott a feladatai közé. A következő lépcsőfok a Lombard Biztosításközvetítőbe (ma Praeventio Biztosítási Alkusz – PBA) vezetett 2001-ben, ahol még nem volt informatika. A munkája mellett már nyilvántartó szoftvert készített és üzemeltetett felmérve az alkuszi piac hiányosságát, emellett gfb kalkulátor fejlesztése is megkezdődött, ami saját nyomtatványt állított elő. Akkoriban a szoftverek még csak floppy lemezeken kerültek a kereskedésekbe.
2004. decemberében, amikor a cég vezetőt váltott, saját vállalkozásba kezdett. Így indult el a BázisNet Kft. 2005. elején már internet alapú kalkulátorral, és mai napig egyedülálló módon saját nyilvántartó rendszerrel. Több mint 20 éves tapasztalattal a biztosítási és informatikai piacon a legerősebb hátteret biztosítja partnerei számára.

Minden jog fenntartva © BázisNet Kft.