Kgfb és Casco tarifáló
Gyors és pontos

Kgfb és casco tarifáló

A kgfb és casco tarifáló rendszerünket azoknak ajánljuk, akik gyorsan és könnyen szeretnének ár-összehasonlítást. Akinek fontos az egyszerű kezelés és a felhasználó barát felület. A szerződések külön-külön, de akár együtt is köthetőek figyelve a kedvezményekre. A szerződésekhez minden szükséges dokumentumot generál a program. Segít a nyilvántartásukban és támogatja az ügyfél-kapcsolattartást. Rendszerünket a biztosító társaságok folyamatosan tesztelik a pontos, precíz ajánlatkészítéseket segítve. A "Dosszié" nyilvántartó szoftverünkkel teljes körűen integrált.

Lakás tarifáló
Összetett lekérdezésből egyszerű összehasonlítás

Lakás tarifáló

Lakás tarifáló rendszerünk nem összehasonlító, hanem értékesítő felület. 13 biztosító 32 módozatát tartalmazza, így Ön ügyfele számára a legjobb lakás biztosítást kötheti. Hogyan? A partnerportálokon elérhető minden kiegészítő beépítésre került, egyszerű a kezelése és felhasználó barát a felülete.

Utas tarifáló
Megbízható társ

Utas tarifáló

A legjelentősebb biztosítók utasbiztosítási ajánlatait tartalmazza rendszerünk. Könnyen, gyorsan kaphat precíz ár-összehasonlítást. Egyszerű a kezelése, felhasználóbarát a felülete. Egyes biztosítók esetében azonnali kártyás fizetésre van lehetőség.

Minden jog fenntartva © BázisNet Kft.