Dosszié

Dosszié nyilvántartó

A biztosításközvetítő cégek üzletkötő-, ügyfél-, szerződés-, és jutalék nyilvántartására alkalmas, komplex rendszer. Segítségével nyilván tarthatja szerződéseit ajánlat és kötvényszám szerint. A rögzített szerződések mellé csatolhatóak a szükséges dokumentumok is. A szerződésekre befolyt jutalékokat nyilvántartja, elemezi, a jutalékot számfejti, valamint a kiosztott jutalékokról üzletkötőnként listát készít.
A Dosszié teljes körűen kiszolgálja partnereink adminisztrációs teendőit. Számlázáshoz sem kell külön programot fenntartania. Használja a Dossziét állományának teljes körű kezelésére!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó adminisztrációs szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokkal levesszük Önről a terhet:

Biztosítási szerződések rögzítése, nyilvántartása
Az alkuszcégek üzletkötői által kötött szerződések rögzítése a Dosszié nyilvántartó programban.
Szerződések szkennelése, elektronikus tárolása
Az aláírt dokumentumok szkennelésére is sort kerítünk. A Dosszié programban hozzátartozó szerződéshez való csatolása, illetve elektronikus tárolása.
Biztosítók elektronikus listáinak feldolgozása
A biztosítók által nyújtott jutalék, állomány és intervenció listák letöltését, továbbá teljes körű feldolgozását elvégezzük.
Panaszkezelő vonal
A panaszkezelő vonal működtetése során fogadjuk, továbbá rögzítjük a telefonhívásokat. A bejelentett panaszokat nyilvántartjuk és a jogszabályban leírtak szerint járunk el.
Telefonos ügyfélszolgálat az üzletkötők részére
Olyan telefonos ügyfélszolgálatot kívánunk biztosítani megbízóink számára, melynek igénybevételével az üzletkötők hozzánk fordulhatnak segítségért a biztosítás kötéskor felmerült informatikai problémákkal, adminisztrációs és jutalékkal kapcsolatos nehézségek esetén.
Jutalék nélküli szerződések
Azon szerződések figyelése a Dosszié programban, melyekre a kockázatviselés kezdete óta nem érkezett jutalék.
Jutalékszámfejtés
A befolyt jutalékok alapján azok szétosztása az üzletkötők, alkalmazottak részére, jutaléklisták elkészítése, e-mailben az üzletkötőkhöz, alkalmazottakhoz eljuttatása. Az üzletkötők számára kifizetendő jutalékok paramétereinek karbantartása és a kifizetett számlák nyilvántartása.
Intervenció figyelés
Az intervenciós listában szereplő ügyfelek számára email értesítést küldünk a hátralékos szerződés rendezésére a megbízott nevében.
További előnyök
  1. Nem lesz szükség újabb alkalmazottra, akinek hetekig tart a betanítása
  2. Költséghatékonyabb kiszervezni a munkafolyamatokat
  3. Modulárisan épül fel
  4. Olyas valaki dolgozik a napi feladatokon, aki a legjobban ismeri a szoftvert
Minden jog fenntartva © BázisNet Kft.